1/2 tl soola
kookosrasva
1 sibul, tükeldatud
1 porru, pikkupidi poolitatud ja viilutatud
1 küüslauguküüs, peeneks hakitud
10 lemon verbana lehte, peeneks viilutatud
1 väiksem brokoli, õisikuteks
1 väiksem mahlane hapu õun, südamik eemaldatud, tükeldatud
peotäis peterselli, vartega
Pane India pähklid vähemalt 4 tundi enne supiteo algust soolaga maitsestatud vette likku.
Sulata supipotis keskmisel kuumusel kookosrasv, lisa sibul ja porru, kuumuta aeg-ajalt segades 7-8 minutit, lisa purustatud küüslauk, kuumuta veel paar minutit. Lisa brokoli, õun, värsked ürdid ja nii palju vett, et köögiviljad oleks napilt kaetud. Kata osaliselt kaanega ja lase madalal kuumusel podiseda, kuni brokoliõisikud on pehmed. Täpne aeg sõltub õisikute suurusest, väldi ülekeetmist. Tõsta pott tulelt, lisa loputatud ja nõrutatud India pähklid ning püreesta supp. Serveeri rukkileiva (ja avokaadoviilude) ning rukolalehtedega, millele piserdatud sidrunimahla, niristatud oliiviõli ja puistatud soolahelbeid.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar