laupäev, 24. jaanuar 2015
Aasiahõngulised juurikad
1 sl kookosrasva või seesamiseemneõli
1 väike punane sibul, poolitatud ja viilutatud
1 punane peet, kooritud, väikesteks sektoriteks lõigatud
1 porgand, pikkupidi poolitatud ja tükkideks lõigatud
2cm jupp ingverit, tikkudeks lõigatud
1 apelsini mahl
1-2 sl sojakastet
peotäis keedetud rohelisi või Puy läätsi
peotäis värsket koriandrit
Kuumuta sibulaviile madalal kuumusel aeg-ajalt segades 8-10 minutit, kuni need on pehmenenud ja kohati kergelt pruunistunud. Lisa peedi-ja porganditükid, ingveritikud, apelsinimahl ja sojakaste. Kata pann kaanega ning lase madalal kuumusel podiseda, kuni juurikad on veel veidi krõmpsud. Lisa läätsed, kuumuta veel veidi (vedelik peaks olema enam-vähem kadunud). Serveeri värske koriandriga.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Oh, ootan Sind juba koju meie toidulauda mitmekesistama...
VastaKustutaMina jällegi igatsen köögis Sinu mõnusat seltsi, leidlikke lahendusi, loovat kätt ja armastusest sündinud hõrgutisi! Toita teisi ja olla toidetud – see on üks õnneliku elu aluseid.
Kustuta