laupäev, 24. jaanuar 2015

Aasiahõngulised juurikad



1 sl kookosrasva või seesamiseemneõli
1 väike punane sibul, poolitatud ja viilutatud
1 punane peet, kooritud, väikesteks sektoriteks lõigatud
1 porgand, pikkupidi poolitatud ja tükkideks lõigatud
2cm jupp ingverit, tikkudeks lõigatud
1 apelsini mahl
1-2 sl sojakastet
peotäis keedetud rohelisi või Puy läätsi
peotäis värsket koriandrit

Kuumuta sibulaviile madalal kuumusel aeg-ajalt segades 8-10 minutit, kuni need on pehmenenud ja kohati kergelt pruunistunud. Lisa peedi-ja porganditükid, ingveritikud, apelsinimahl ja sojakaste. Kata pann kaanega ning lase madalal kuumusel podiseda, kuni juurikad on veel veidi krõmpsud. Lisa läätsed, kuumuta veel veidi (vedelik peaks olema enam-vähem kadunud). Serveeri värske koriandriga.

2 kommentaari:

  1. Oh, ootan Sind juba koju meie toidulauda mitmekesistama...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mina jällegi igatsen köögis Sinu mõnusat seltsi, leidlikke lahendusi, loovat kätt ja armastusest sündinud hõrgutisi! Toita teisi ja olla toidetud – see on üks õnneliku elu aluseid.

      Kustuta