koorega keedetud värskeid kartuleid ja noori porgandeid (ideaalis veel soojalt)
häid hilissuviseid mahlaseid eestimaiseid õunu ("Suislepp" on suurepärane valik)
2 minutit keedetud vutimune
marineeritud angersäga (ei ole hädavajalik, aga askeetliku lähenemise puhul võiks kõik komponendid peale kartuli üleliigseks tembeldada!)
õunaäädikat
Kreeka jogurtit
hakitud estragoni
(roosat Himaalaja) soola
Lõika kartulid ja porgandid meelepärase suurusega tükkideks, viiluta õunad (koorimine on vajalik vaid importkauba puhul!), koori ja poolita vutimunad ning kalla kõik kaussi. Lisa mõned tükid angersäga, veidi õunaäädikat, paar lusikatäit Kreeka jogurtit, oma ürdilembusele vastavas koguses estragoni ja veidi soola.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar